Staffordshire Bull Terrier i hundskogen

Min Boss hade vi med i hundskogen som valp. Och det gick så gott! Boss var 4 månader gammal och full av energi. Han älskade att springa runt lös i skogen. Det bästa han visste var att leka med dom andra hundarna.

Som en liten staffe så gillade han vilda lekar och var absolut inte rädd för att leka med dom stora vildare hundarna. Boss var i sitt ess. Älskade det.

Vi kom i hundskogen flera gånger i veckan och vi byggde vänskaper med dom andra hundägarna. Vi kände varann och våra hundar. Vi var en fast klick som alltid gick tillsammans i skogen med våra älskade hundar.

Men så blev Boss äldre.

Det gick fortfarande bra med dom andra hundarna. Men så kom det en ny Staffe i skogen. Denna Staffe var vuxen och Boss blev som förälskad i honom. Som om han visste att detta var en som han, en som han kunde leka vildare med. Så en ny vänskap bildades. Och nu var det dom 2 som lekte och om någon annan hund var bara lite hotande så var dom nu 2 i mot alla andra hundar.

Det gick någon månad till och så slutade vi komma i skogen. Det var så trist men det var för allas bästa. Boss älskar fortfarande alla hundar men när hanhundar inte gillar honom så är Boss klar på fight.

Han backar inte mera.

Om andra hanhundar bara gillade honom så var allt fint. Boss är en nyfiken glad hund. Men som sagt, morrar dom så är han klar.

Nu går vi våra turer med lång lina och vi har lekkamrater som är tjejer (Staffar) Det funkar fint. Vi leker i våran trädgård som har staket runt om så dom bara kan busa utan att vi ska tänka på att dom springer ut i kvarteret.

Vad gör ni?

Boss är idag 2 år och väger 21 Kg. Hans Mamma är Engelsk och Pappa från Danmark. Han är född i Danmark och är blå med lite brindle.

Vad är eran erfarenhet med hundskogen och andra hundar?

Kommentera gärna nedan ⤵️

Lämna ett svar